Confidentialitate

KIDS DECOR SYSTEM SRL considera asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca fiind un angajament fundamental, motiv pentru care si-a actualizat politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal avand in vedere modificarile legislative aduse de Regulamentul General pentru Protecția Datelor nr. 679/2016 („Regulamentul”).

Unul dintre principiile esențiale ale acestui cadru legal îl reprezintă transparența si de aceea va informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Datele cu caracter personal pe care le prelucram:

Datele cu caracter personal pe care le prelucram ne sunt transmise de dumneavoastra, astfel incat controlul asupra acuratetii acestora va apartine in totalitate.

Când vă creați un cont, ne transmiteți: adresa de e-mail, numele, prenumele, număr telefon mobil si adresa de livrare;

În cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) din platforma se regasesc număr telefon mobil, număr telefon fix, adrese de livrare, adresa alternativa de e-mail, datele cardului bancar etc.;

Când plasați o cerere de oferta, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, datele cardului bancar etc.

Pe site-ul nostru web putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.


 

Scopurile si temeiurile prelucrarii 

Prelucrarea datelor personale se face:

  1. in vederea incheierii si/sau executarii unui contract pe care l-ati incheiat cu noi, solutionarii reclamatiilor si a solicitarilor din partea clientilor, inclusiv aspectele legate de comenzi, precum livrare, facturare, retur produse, solutionarea potentialelor litigii inaintate instantelor, recuperarea creantelor;

  2. pentru a respecta o obligatie legala, inclusiv, dar fara a se limita la comunicari sau raportari catre autoritatile, institutiile sau agentiile de stat sau guvernamentale abilitate;

  3. in virtutea interesului nostru legitim, care poate include urmatoarele scopuri: asigurarea masurilor de securitate necesare (supraveghere video si acces in spatiile securizate), identificarea clientilor, detectarea si prevenirea potentialelor fraude, masuri de gestionare a altor riscuri, raportari interne;

  4. in baza consimtamantutului dumneavoastra pentru a ne asigura că pagina de web corespunde nevoilor dumneavoastra. In acest sens, folosim datele cu caracter personal pe care ni le-ati incredintat si in baza acordului

  5. pentru a livra servicii precum buletinele de știri, evenimentele sau produsele pe care le-ați cerut sau achiziționat.

  6. Pentru a ne ajuta să cream și sa publicăm conținutul cel mai relevant pentru dvs.

  7. Pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului.

 

KIDS DECOR SYSTEM SRL colectează informații și le prelucrează în date statistice despre ce pagini accesați în interiorul Site-urilor, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. KIDS DECOR SYSTEM SRL poate folosi în cadrul Site-urilor cookies, stocând temporar date cu caracter personal în următoarele scopuri:

Pentru a îmbunătăți securitatea accesului.
• Pentru a îmbunătăți uzabilitatea și a vă furniza un serviciu cât mai bun.

 

Categorii de destinatari catre care pot fi transmise datele dumneavoastra cu caracter personal:

  1. autoritatile statului (inclusiv dar fara a se limita la autoritati fiscale, autoritati de protectie a consumatorilor, organele statului competente in materie penala, etc.), ca urmare a unei obligatii legale a Operatorului;

  2. furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea de bunuri si servicii (ex. dezvoltatori de servicii IT etc.);

  3. prestatori de servicii de marketing, cercetare de piata, studii de satisfactie clienti si alte servicii similare;

  4. afiliat;

  5. instante judecatoresti sau arbitrale, notari publici, avocati, executori judecatoresti, birouri de traducatori autorizati, alte servicii autorizate.


 

Transferul datelor cu caracter personal in alte tari din spatiu Uniunii Europene sau catre tari terte

In prezent prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal numai pe teritoriul Romaniei.


 

Durata stocarea datelor personale

Datele personale vor fi prelucrate cel putin pe durata de valabilitate a contractului incheiat, precum si ulterior, pe durata necesara executarii obligatiilor contractuale de catre oricare dintre parti. Datele personale vor fi stocate atat timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus sau pe o perioada de timp prevazuta de dispozitiile legale, in conformitate cu politica noastra interna privind retentia datelor.

Daca sunteti de acord cu prelucrarea in scop de marketing, datele personale colectate vor fi pastrate pana cand ne veti informa cu privire la retragerea consimtamantului acordat in acest scop.

Odata cu intrarea in vigoare a GDPR in calitatea dvs. de client, aveti urmatoarele drepturi:

Dreptul la informare si acces

Aveti dreptul de a vi se comunica, la cerere, daca datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate, iar daca da, aveti dreptul de a solicita accesarea acestora. Aveti dreptul de a obtine o copie a datelor dvs. cu caracter personal prelucrate. 

Dreptul la rectificare

Aveti dreptul de a obtine din partea noastra rectificarea datelor dvs. cu caracter personal incorecte si puteti completa datele incomplete oricand veti considera necesar. 

Dreptul de a fi uitat” sau dreptul la stergere

Aveti dreptul, in conditiile legii, sa ne solicitati sa va stergem datele cu caracter personal.

Dreptul la restrictionare

Aveti dreptul de a solicita restricționarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal. In acest caz, datele pot fi marcate si pot fi prelucrate de noi doar in anumite scopuri.

Dreptul de a va retrage consimtamantul

Consimtamantul poate fi retras in orice moment, atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal care va privesc a fost efectuata pe baza consimtamantului dumneavoastra.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Presupune dreptul de a solicita si de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in anumite circumstante, precum (i) dumneavoastra contestati exactitatea datelor, pe perioada ce ne-ar permite verificarea exactitatii acelor date, (ii) datele dvs. au fost prelucrate ilegal, iar dvs. va opuneti stergerii acestora, solicitand restrictionarea utilizarii lor.

Dreptul la portabilitatea datelor

Aveti dreptul sa primiti datele dvs. cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat, in format structurat, uzual si care poate fi identificat de aparate si aveti dreptul de a transmite aceste date unei alte entitati, fara obiectii din partea noastra.

Dreptul de opozitie

Aveti dreptul sa va opuneti oricand, fata de prelucrarea de catre noi a datelor dvs. cu caracter personal, in special in scop de marketing direct; puteti sa solicitati  sa nu va mai prelucram datele cu caracter personal in interesul nostru legitim. Daca aveti si va exercitati dreptul de a va opune, nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal in scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune costuri. Acest drept poate fi invalidat in special daca prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara pentru formalitatile aferente incheierii unui contract sau pentru indeplinirea unui contract deja incheiat.

Dreptul de a depune o plangere la noi si/sau la autoritatea competenta privind protectia datelor – Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) – www.dataprotection.ro

Dreptul de a va adresa justitiei.

Puteti sa va exercitati drepturile mentionate mai sus prin formularea unei cereri in forma scrisa, datata si semnata, inaintata catre:

KIDS DECOR SYSTEM SRL cu sediul in Cluj Napoca, str. Muscel nr. 22 ap. 6 sau electronic la adresa protectiadatelor@kidsdecor.ro.

In cerere va rugam sa mentionati daca doriti ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (postala sau e-mail) sau printr-un serviciu de curierat care sa asigure ca veti primi personal informatiile. Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dvs.