Cautati
Filtre
Blog Options
Close

Despre noi

Un copil ne schimba viata in moduri neasteptate, dar cu toate astea incercam sa ne pregatim cat de bine putem pentru venirea lui in lume. Pentru ca echipa Kids Decor este formata in intregime din femei dedicate muncii lor, si mai presus de toate - mame, intelegem de ce are nevoie un parinte pentru a-si sti pruncul in siguranta.

Astfel, in atelierul nostru din Cluj-Napoca dezbatem idei si le aducem la viata, fie ca e vorba de saculeti de dormit, lenjerie, jucarii si chiar accesorii de camera. Pe toate le gasesti pe site-ul nostru, unde in cateva minute poti alege tot ce ai nevoie pentru cel mic.

Orice grija ai avea, sa stii ca noi ne-am gandit deja. Prin urmare, singurul material folosit pentru textile este bumbac 100%, de calitate superioara - germana, olandeza sau belgiana. Mai mult, toate materialele sunt testate inainte de a intra in productie pentru a fi siguri ca nu ies culorile la spalare. De asemenea, vatelina antialergica folosita pentru aparatorii de pat si sacii de dormit pentru toamna si iarna este tesuta in rola si matlasata de jur imprejur pentru a nu se strange la spalat si a-ti cauza probleme.

Deoarece pe langa a oferi calitate, vrem sa bucuram si ochiul, iti oferim o gama variata de modele în culori vii, dar si delicate, potrivite pentru personalitatea fiecarui copil.

Facilitati clienti:

Compania Kids Decor System SRL asigura desfacerea online a produselor, dar produsele se pot vedea si la punctul de lucru situat in Cluj-Napoca, Str. Maramuresului, nr. 88, parter, jud. Cluj.

Clientii care ne viziteaza la punctul de lucru vor avea la dispozitie un indrumator care va explica modul de utilizare a produselor, va ajuta la identificarea celui mai potrivit produs in functie de asteptari si va prelua solicitari suplimentare care pot fi date in productie astfel incat produsul sa fie personalizat.

In plus, compania, pentru a promova egalitatea de sanse si tratament, acorda atentie accesibilitatii pentru toti cetatenii la produsele, spatiile si infrastructura care sunt furnizate sau deschise publicului. Principalul document strategic în domeniul egalitatii de sanse si tratament adoptat de catre companie este Strategia europeana 2010-2020 pentru persoanele cu handicap: un angajament reînnoit pentru o Europa fara bariere (COM/2010/0636 final).

Pornind de la datele si conceptele din Strategia europeana 2010-2020 pentru persoanele cu handicap compania a luat urmatoarele masuri:

- A achizitionat o rampa de acces, pentru a facitlita accesul in show-room finantata prin Programul POR 2014-2020, cod SMIS 103895;

- Angajatii firmei sunt instruiti trimestrial cu privire la egalitatea de sanse, nediscriminare, egalitate de gen, persoane cu dizabilitati;

- Toate compartimentele spatiului in care isi desfasoara compania activitatea sunt semnalizate cu panouri scrise cu litere mari lipite pe pereti si/sau pe pediment;

- Pe pagina web a companiei sunt postate diverse comunicate in ceea ce priveste egalitatea de sanse, precum si facilitatile de acces oferite de firma pentru persoanele cu dizabiliati.

Site-uri utile: