Cautati
Filtre
Blog Options
Close

Despre noi

Atelierul de creatie Kids Decor s-a nascut din pasiunea pentru lucrul manual si dorinta de a oferi lucruri de calitate superioara pentru bebelusi si copii. Pentru ca apreciem frumosul si bunul gust, am transmis aceste calitati si creatiilor noastre.

In micul atelier de pe str. Maramuresului nr. 88, Cluj-Napoca, cream zi de zi lucrusoare minunate pentru pitici.  Indiferent ca ai nevoie de aparatori pentru patut, lenjerie de pat, saculeti de dormit, seturi albe cu perne si plapumioare, paturici, accesorii de camera, draperii si orice altceva poate fi confectionat din materiale textile, te asteptam sa faci o vizita pe site pentru a-ti alege culorile, formele si dimensiunile in care doresti sa imbraci camera celui mic.

Pentru ca stim cat de sensibila este pielea bebelusilor, singurul material folosit este bumbac  100%, in culori vii si imbietoare, de calitate superioara (germana, olandeza sau belgiana). Materialele sunt testate inainte de a intra in productie pentru a fi siguri ca nu ies culorile in momentul in care sunt spalate. Vatelina antialergica folosita pentru aparatori si sacii de dormit toamna / iarna este tesuta in rola si matlasata de jur imprejur pentru a nu se strange la spalat.

Iti oferim o gama larga de culori si imprimeuri vii dar si una foarte eleganta de broderii. Poti opta pentru un personaj preferat al puiului tau pe care sa-l brodam pe paturica, pe aparatori sau pe lenjerie. Aceste aplicatii sunt realizate din bucati de material brodate cu mare atentie bucata cu bucata. Broderiile difera de la un set la altul prin culorile folosite ceea ce face fiecare set unic. Modelele noastre sunt reproduse intr-o serie mica, fiecare client avand posibilitatea sa-l personalizeze  in functie de preferinte.

Pentru a-ti oferi o experienta de shopping in adevaratul sens al cuvantului ne-am imbogatit stocul si cu saltelute de infasat, patuturi din lemn, camere pentru bebelusi. Cu o sigura vizita pe site poti cumpara pentru cel mic tot ce ai nevoie!

Te asteptam la cumparaturi!

Facilitati clienti:

Compania Kids Decor System SRL asigura pe langa desfacerea online a produselor si vanzarea acestora cu amanuntul la punctul de lucru situat in Cluj-Napoca, Str. Maramuresului, nr. 88, parter, jud. Cluj.

Pentru clientii care ne viziteaza la punctul de lucru exista in permanenta un consultant vanzari care va explica modul de utilizare a produselor, va va ajuta la identificarea celui mai potrivit produs in acord cu asteptarile dumneavoastra, va prelua solicitari suplimentare care pot fi date in productie astfel incat produsul sa fie personalizat.

In plus, compania, pentru a promova egalitatea de sanse si tratament acorda atentie accesibilitatii pentru toti cetatenii la produsele, spatiile si infrastructura care sunt furnizate sau deschise publicului. Principalul document strategic în domeniul egalitatii de sanse si tratament adoptat de catre companie este Strategia europeana 2010-2020 pentru persoanele cu handicap: un angajament reînnoit pentru o Europa fara bariere (COM/2010/0636 final).

Pornind de la datele si conceptele din  Strategia europeana 2010-2020 pentru persoanele cu handicap compania a luat urmatoarele masuri:

  • - A achizitionat o rampa de acces, pentru a facitlita accesul in show-room finantata prin Programul POR 2014-2020, cod SMIS 103895;
  • - Angajatii firmei sunt instruiti trimestrial cu privire la egalitatea de sanse, nediscriminare, egalitate de gen, persoane cu dizabilitati
  • - Toate compartimentele spatiului in care isi desfasoara compania activitatea sunt semnalizate cu panouri scrise cu litere mari lipite pe pereti si/sau pe pediment
  • - Pe pagina de web a companiei sunt postate diverse comunicate in ceea ce priveste egalitatea de sanse, precum  si facilitatile de acces oferite de firma pentru persoanele cu dizabiliati.

Site-uri utile:

http://www.mmuncii.ro/pub/imagemanager/images/file/Legislatie/LEGI/L448-2006_rep.pdf

https://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2010:0636:FIN:ro:PDF