RSS

Articole blog din "2020" "noiembrie"

Utilitatea mastilor de bumbac in contextul COVID-19
În perioada aceasta întreaga lume este doborâta de catre noul virus, Coronavirus, COVID-19 sau SARS-2, realul pericol este atât de aproape de noi, creând zi de zi nenumarate decese și îmbolnaviri grave, mai ales în rândul persoanelor mai în vârsta, dar nu numai.
#JurnalulMamei - ce gust are cafeaua dupa prima noapte fara treziri
Am tresărit năprasnic. Respirația nu îmi mai era fierbinte ca altădată, ci calduță, neșuierata, netranspirată. Mă odihnisem.
#JurnalulMamei - Mamicile nu au varsta
Sunt o mamica tânara (28 de ani) - de parca mamicile ar avea vârsta... “Meseria” aceasta de mamica nu cunoaste vreo vârsta, caci simti îngrijorarile, bucuriile, tristetile si entuziasmul copiilor tai chiar si la 100 de ani.
Lemn sau plastic? Ce material aleg pentru patutul bebelusului meu?
Alegerea unui patuț pentru puiul tau este cruciala – bebelusul tau merita sa doarma într-un cuibusor care sa se simta in siguranta si foarte confortabil. Multi parinti delibereaza dupa ce s-au gandit la material – sa fie plastic sau lemn? Noi votam lemnul si va vom spune de indata si de ce.
Primul an cu bebe - scrisoare pentru Mami si Tati
Draga Mami si Tati, nimeni nu te pregateste pentru primul an cu bebe. Nimeni nu te pregateste pentru cât de mult te vei schimba, vei modifica întreaga casa, în ce fel se va transforma casnicia ta.
Protectia de patut, utila din prima zi de viata
O viitoare mama, inca din perioada in care este gravida, ia in calcul toate detaliile care il vor avea in prim plan pe bebelusul sau, de la nume, hainute, culoarea camerei, pana la mobila mult dorita, accesorizata corespunzator, si mai ales, sigura pentru minunea ce va avea sa se nasca in viitorul apropiat. Atat de apropiat, incat bataile inimii minunii se aud firav, ca prin vis, la fiecare respiratie a mamei...
Trucuri pentru un somn linistit, de la mamici pentru mamici
In luna Octombrie, am organizat un concurs super-interesant pe pagina noastra de Facebook despre somnul copiilor si le-am rugat pe mamici sa ne scrie in comentarii cum reusesc ei sa isi adoarma puisorii, daca au anumite trucuri sau metode personale demne de adus in vedere.
Cat de des sa schimb lenjeria de pat a bebelusului?
O intrebare care te-a facut si pe tine de multe ori sa pui mana pe cearceaf si apoi sa-l lasi la loc. Parca abia l-am schimbat! Dar a fost afara, la nisip, in iarba si apoi a dormit de pranz... In plus, perioada de pandemie in care ne aflam ne face sa fim si mai atenti la cum ingrijim locul in care se joaca si doarme copilul, vrem sa nu stea prea mult in preajma bacteriilor sau prafului, sa fie mereu curat si dezinfectat. Mai cu seama pentru cei foarte mici, care tin mereu mainile in gura si trebuie sa fii extra-atent la mai multe lucruri deodata.
Cum pot culorile din dormitorul lui bebe sa ii influenteze starea si evolutia armonioasa
Atunci cand m-am gandit pentru prima data la abordarea acestui subiect, mi-a venit sa rad. Oare parintii nostri stiau ca anumite culori au o aparte influenta asupra evolutiei si starii copiilor lor? Ca lenjeria de pat roz ne transmite ceva, cea cu flori altceva, cea verde-padure altceva... S-au gandit oare ca ne pot ajuta sa ne linistim cu ajutorul lor, sa ne distraga sau sa ne ajute sa dormim mai profund?
De ce articole ai nevoie pentru camera bebelusului
Urmeaza sa devii mamica? Ai citit multe articole cu ce ai nevoie pentru bebelusul tau, ai intrebat prietenele, medicul, familia si multe cunostinte despre experienta lor in cresterea copilului?

Fii primul care află noutățile!

Abonează-te la newsletter și vei primi informații exclusive, oferte speciale și multe altele direct în inbox-ul tau.

Close