LIVRARE, PLATA SI RETUR

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid (Urgent-Cargus si Fan Courier), in termen de maxim 2 zile lucratoare de la plecarea coletului din magazinul Kids Decor. Pentru localitatile aflate in afara razei de acoperire a celor doua firme de curierat se va percepe o taxa suplimentara in functie de numarul de km care trebuie acoperiti de la cea mai apropiata filiala a firmei de curierat pana la adresa mentionata in comanda. Acest lucru va fi comunicat telefonic clientului in momentul in care se face confirmarea comenzii. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Livrarea produselor comandate se efectueaza prin curierat rapid:
                      - contra unei taxe unice de 19 lei pentru comenzi mai mici de 250 lei

                      - gratuit pentru comenzi minime de 250 lei

Plata articolelor comandate se va face ramburs numerar la livrarea coletului sau prin cont bancar in avans livrarii comenzii. Pentru comenzi speciale (dimensiuni diferite fata de oferta noastra de pe site, produse care nu exista in oferta curenta sau broderii de nume/diferite) de pana in 300 lei, plata se va face integral prin transfer bancar inainte de intrarea comenzii in productie. Pentru comenzi speciale care depasesc 300 lei, se va achita prin transfer bancar 30% din valoarea comenzii iar restul, prin ramburs, la sosirea coletului.

Cont bancar deschis la ING Bank:
Nume: SC KIDS DECOR SYSTEM SRL
IBAN: RO90 INGB 0000 9999 0352 4950 - ING BANK

 

Retur

                Daca nu esti multumit de achizita facuta, ai posibilitatea sa returnezi comanda in 10 zile lucratoare de la data primii ei si sa primesti banii inapoi sau alt produs. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la numarul de telefon 0722450015 sau comenzi@kidsdecor.ro pentru a primi instructiunile de retur.

Pentru inapoierea banilor produsele returnate trebuie sa fie nefolosite, in ambalaje originale sau echivalente si insosite de factura aferenta. Costul transportului de retur se va face de catre client iar virarea banilor catre cumparator se va face doar in cont bancar in termen de maxim 30 zile de la primirea coletului la sediul nostru.

In cazul in care doresti sa schimbi produsul comandat cu alt produs sau sa il modifici, costul transportului pana la KidsDecor.ro precum si costul expedierii noului produs va fi suportat de catre cumparator. Comenzile speciale (dimensiuni diferite fata de oferta noastra de pe site, produse care nu exista in oferta curenta sau broderii de nume/diferite) nu se pot returna sau schimba.

Facebook