Protecția de pătuț, utilă din prima zi de viață

O viitoare mamă, încă din perioada în care este gravidă, ia în calcul toate detaliile care îl vor avea în prim plan pe bebelușul său, de la nume, hăinuțe, culoarea camerei, până la mobila mult dorită, accesorizată corespunzător, și mai ales, sigură pentru minunea ce va avea să se nască în viitorul apropiat. Atât de apropiat, încât bătăii inimii minunii se aud firav, ca prin vis, la fiecare respirație a mamei…

© www.imagia.ro


Într-o perioadă extraordinar de agitată, plină de emoții, hormoni care îi inundă corpul, până la lacrimi de fericire și de spaimă – viitoarea mămică are și îndatoriri de manager în ceea ce privește organizarea camerei copilului.
Deși știe că momentele agitate se vor transforma curând în fericirea pe care nu o va putea exprima nicio secundă prin cuvinte, știe și că fiecare detaliu este important pentru bebelușul său, îndeosebi pentru somn său, care va deveni de foarte multe ori îngreunat din cauza plansetelor și schimbărilor atât de firești care intervin pe parcurs. Schimbări atât de pline de lecții importante atât pentru bebe, cât și pentru părinți.

© www.imagia.ro


În susținerea proaspetei mame care abia a născut, oferim pentru ca acesteia să i se ia o piatră de pe inimă – alegerea apărătoarei pentru pătuț, protecția de pătuț reușind să îi satisfacă nevoia de liniște pe care aceasta și-o dorește atât de mult în ceea ce privește somnul puiului mult dorit.


De ce protecția de pătuț?


Protecția de pătuț îi oferă proaspetei mame un sentiment de liniște, siguranță și pace interioară știind că puiul său nu riscă să se accidenteze pe perioada somnului, de asemenea copilul poate rămâne nesupravegheat în perioada zilei, mama reușind să realizeze și activitățile de zi cu zi precum prepararea hranei copilului, fără a-și face griji cu privire la siguranța acestuia. Vrem să credem că diversitatea modelelor, a texturilor, culorilor pe care le punem la dispoziția mămicilor de pretutineni reușesc să îndeplinească dorințele lor estetice, dar și de drăgăleală, de potriveală cu personalitatea și curiozitatea lui bebe.

Iată câteva modele pe care le recomandăm și care ne sunt dragi în mod deosebit:


Set de protecție de pătuț 60 x 120 cm (Protectii patut lemn bebelusi cu Animale acvatice brodate) care are un model deosebit, care îl va face să simtă mai comod pe bebeluș, ocazia perfectă pentru mamă să îi ofere siguranță copilului încă din prima zi a venirii copilului pe lume.

Acest set acoperă patul de jur împrejurul acestuia, având înălțimea de : 35 de cm, fiind compus din două bucăți, precum : 1 bucată formată din dimensiunea de : 35x240cm și cealaltă fiind compusă din dimesiunea de: 35×120 de cm, fiind ideală pentru un pătuț de lemn

Fiind realizată din Bumbac 100% îi oferă copilului cea mai bună calitate a somnului, având vatelină sintetică(antialergică)cu o grosime de : 400gr/mp, fără să îi dea bătăi de cap mamei, acesta nedistrugându-se la spălat.

© www.imagia.ro

Set protecții pătuț 7 x 140 cm îl duce pe bebeluș mai aproape de lumea Elefanțiilor, îi oferă oportunitatea mamei de a-i oferi bebelușului o ambianță plăcută, acesta fiind protejat curenților din cameră dar și de posibilele accidente care pot avea loc.
Setul de protecție oferă patului o acoperire de jurul împrejurului său având înălțimea de 35 de cm, fiind compus din două bucăți:1 bucată formată din dimensiunea de : 35 x 280 cm, asigurând acoperirea a 2 laturi mici și o latură mare, pentru a se realiza culisarea unei părți laterale fără a exista desfacerea sistemului de închidere de la protecție, și o bucată formată din dimensiunea de : 35 x 140 cm, care asigură acoperirea lateralei care culisează.

Realizată din Bumbac100%, compus din calitate superioară, din vatelină sintetică(antialergică) având o grosime de 400 gr/mp. Vatelina asigură protecția, fără să existe probleme la spălatul acesteia. Sistemul de închidere au o rezistență majoră, având lungimea de 40 de cm.

În urma unui studiu de piață al proaspetei mămici, doritoare să îi ofere bebelușului său tot confortul din lume, dar mai ales siguranța, aceasta alege să îmbine utilul cu plăcutul, alegând întotdeauna apărătoarele pentru pătuț. Pe lângă acest fapt, somnul ei va fi asigurat, odihna cu griji nefiind prezentă în viața ei după alegerea protecției potrivite pentru bebelușul său, punând pe primul loc siguranța și observarea detaliilor care fac diferența în viața bebelușului. În plus, ce mămică nu își dorește să se odihnească liniștită și fără griji?

Vezi AICI toate modelele noastre de apărătoare pentru pătuț – protecții pentru pătuțul bebelușului tău minunat.

0